Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Στο 1-1 έμειναν Παναθηναϊκός και Άρης, ο οποίος ισοφάρισε με γκολ Λορέν Μορόν στο 72′ τους γηπεδούχους που άνοιξαν το σκορ στο 33΄ με τον Τετέ.

Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξαν νέες, έντονες, αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Ντιέγκο Αλόνσο αντικατροπτίζοντας τη δυσαρέσκεια απέναντί του για την πορεία της ομάδας.

Η νέα απώλεια βαθμών για το τριφύλλι, που μένει στην έβδομη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, αναμένεται να φέρει άμεσες εξελίξεις. Η πράσινη ΠΑΕ ενδέχεται να δείξει την έξοδο στον Ουρουγουανό τεχνικό μέσα στο επόμενο διάστημα.

Μπορεί ο πρώτος να μην μπορεί να αναστρέψει την αρνητική εικόνα στις εννέα πρώτες αγωνιστικές αλλά η διοίκηση του «τριφυλλιού» προσφέρει στήριξη στον Αλόνσο διαψεύδοντας τα σενάρια: «Με αφορμή δημοσιεύματα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διευκρινίζει ότι η ομάδα μας έχει προπονητή και δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασης του».