ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Κώστας Μανωλιουδάκης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Δεν είναι μόνο ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι που… προβάρει την κιτρινόμαυρη φανέλα με τον δικέφαλο αετό στο στήθος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όσον αφορά τις μεταγραφικές επιλογές της ΑΕΚ από το εγχώριο πρωτάθλημα. Είναι και ο Μόουζες Οντουμπάτζο, ο Αγγλο-Νιγηριανός δεξιός φουλ μπακ του Αρη, για τον οποίο έχει ανάψει το πράσινο φως ο Ματίας Αλμέιδα και είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά από τους «κιτρινόμαυρους» για την ενίσχυση της ομάδας στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Οντουμπάτζο δεν βρίσκεται, βέβαια, στο ίδιο καθεστώς με τον Μπρινιόλι, καθώς ο Ιταλός «πορτιέρε» του Παναθηναϊκού ήταν για αρκετό καιρό στο στόχαστρο του Αργεντινού προπονητή της ΑΕΚ, με συνέπεια η Ενωση να κινηθεί με γρήγορες κινήσεις και να εξασφαλίσει τη συμφωνία μαζί του, με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο.

Η περίπτωση του Αγγλο-Νιγηριανού πλάγιου αμυντικού είναι πιο… φρέσκια, αλλά αποτελεί ξεκάθαρα θέμα οριστικής έγκρισης από τον Αλμέιδα το αν και εφόσον θα αποκτηθεί. Σε αυτήν την απόφαση θα παίξουν ρόλο και οι εξελίξεις με τους υπόλοιπους υποψηφίους που υπάρχουν για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης, αν και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο προπονητής της ΑΕΚ πιστεύει πολύ στον φουλ μπακ του Αρη, που έχει συμβόλαιο έως το 2025 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για τον Ματίας Αλμέιδα επανέφερε χθες στο προσκήνιο η γαλλική «La Provence». «Ο πρώην μέσος της Ιντερ και της Λάτσιο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028 με την ΑΕΚ, έχει άριστες σχέσεις με τους διοικούντες και έχει ρήτρα αποδέσμευσης 10 εκατομμυρίων ευρώ, πολύ περισσότερο για την ομάδα της Μαρσέιγ της οποίας τα οικονομικά δεν είναι απεριόριστα. Ο σύλλογος ελπίζει να ολοκληρώσει τον φάκελο του προπονητή μεταξύ του Σαββατοκύριακου και της έναρξης του επόμενου, διάφοροι παράγοντες κάνουν το αρχείο Αλμέιδα περίπλοκο» ανέφερε επί του θέματος.