ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Γιάννης Ντεντόπουλος
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, σε συνέντευξή του σε τουρκικά ΜΜΕ έσπευσε να βάλει τέλος στην παραφιλολογία που αναπτύσσεται τις τελευταίες μέρες στη γειτονική χώρα, σχετικά με την πιθανότητα να κινηθούν οι «ερυθρόλευκοι» για να πετύχουν να μη γίνει η ρεβάνς με τη Φενέρ για τα προημιτελικά του Conference στην Τουρκία ή κεκλεισμένων των θυρών.

Μιλώντας στο dirilispostasi ξεκαθάρισε ότι «η ρεβάνς θα διεξαχθεί κανονικά στην Κωνσταντινούπολη». Μάλιστα υπογράμμισε ότι στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού δεν υπάρχει καμία ανησυχία σχετικά με την ασφάλεια στην Τουρκία, διαψεύδοντας τα σενάρια περί αιτήματος αλλαγής έδρας.

«Η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, μια ομάδα με παρόμοια αγωνιστική προσέγγιση με εμάς. Ως Ολυμπιακός πηγαίνουμε για να κερδίσουμε κάθε ματς. Οπως είναι φυσικό θα υπάρχει μεγάλη πίεση και στα δύο ματς. Περιμένω όμως δύο ματς που θα είναι πολύ ποιοτικά και θα είναι ευχάριστα, χάρη στην επιθετική προσέγγιση των δύο ομάδων» τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Η Φενέρ έχει πολύ έμπειρους παίκτες. Εχει ποδοσφαιριστές όπως ο Τάντιτς και ο Τζέκο που ξέρουν πολύ καλά να παίζουν τέτοιους αγώνες. Επιπλέον, έχει παίκτες όπως ο Μιτσί Μπατσουαγί και ο Φρεντ, που παίζουν πάντα σε κορυφαίους συλλόγους. Είναι επιθετικοί στη φύση τους, παίζουν πολύ γρήγορα. Υπό αυτή την έννοια, η δουλειά μας δεν θα είναι εύκολη». Και κατέληξε: «Δεν έχουμε καμία ανησυχία για την ασφάλεια. Με λίγα λόγια, αυτές οι φήμες είναι εντελώς φανταστικές. Θα παίξουμε τον αγώνα στην Τουρκία. Οι Τούρκοι οπαδοί είναι παθιασμένοι, πιστοί στην ομάδα τους, όπως στην Ελλάδα και στη χώρα μου, τη Σερβία. Αυτή είναι μια βαλκανική νοοτροπία. Ωστόσο, πρέπει πάντα να υπάρχει ένα όριο για να αποφευχθούν γεγονότα όπως αυτά στην Τραπεζούντα».

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι σήμερα (11.00) θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε (11/4, 19.45). Παράλληλα, στην τελική ευθεία μπήκε από χθες η προετοιμασία για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με μοναδικό απόντα τον Αλεξανδρόπουλο.