ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Κώστας Πετρωτός
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Από τις 11 έως και τις 21 Φεβρουαρίου ο ΠΑΟΚ θα δώσει τέσσερα διαδοχικά ντέρμπι, τρία στην Τούμπα, με ΑΕΚ και Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και στο ενδιάμεσο με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, και ένα στη Λεωφόρο, τον δεύτερο ημιτελικό, με το οποίο θα κλείσει η πιο δύσκολη περίοδος αγώνων μέχρι τώρα στη σεζόν.

Ο Λουτσέσκου, που έχει δώσει μαθήματα ροτέισον στη σεζόν, έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει στο τελικό πλάνο για τους τέσσερις αγώνες (ποιος θα παίξει σε κάθε ματς και για πόσο) και μάλιστα δεν αφήνει καμία λεπτομέρεια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η διαχείριση του Βιεϊρίνια, που μετά το ντέρμπι με τον Αρη είναι στα πιτς και δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας, όμως πιθανόν ακόμη και σήμερα να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Σάστρε δεν θα μπορούσε να βγάλει βασικός όλα αυτά τα παιχνίδια και με δεδομένο ότι ο Οτο θέλει ακόμη λίγο χρόνο με τους συνεργάτες του φρόντισε ο Βιεϊρίνια να είναι έτοιμος αυτή την περίοδο.

Φυσικά το πιο δύσκολο δεν είναι το ροτέισον αυτό καθαυτό, αφού ο ΠΑΟΚ έχει μάθει να παίζει από αγώνα σε αγώνα με πέντε-έξι αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά το ποιος παίκτης ταιριάζει καλύτερα στον κάθε αντίπαλο. Αυτές οι αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν μέχρι αύριο και το ζητούμενο από εκεί και πέρα θα είναι πόσο πετυχημένο θα αποδειχτεί το πλάνο στην πράξη.