ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Κώστας Μανωλιουδάκης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο,τι περνάει από το χέρι της κάνει η ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου προκειμένου να αποκτήσει τον 24χρονο Κροάτη μέσο, Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι πιθανότητες είναι εις βάρος της Ενωσης καθώς η κροατική ομάδα τηρεί περίεργη στάση. Αρχικά όρισε ένα ποσό για τον Λιούμπισιτς, που σύμφωνα με πληροφορίες καλύφθηκε από την ΑΕΚ και στη συνέχεια έκανε πίσω λέγοντας ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ διέψευσε τα κροατικά δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει προσφέρει 3 εκατ. ευρώ στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ότι οι Κροάτες ζητούσαν 5 εκατ. ευρώ, τονίζοντας πως τα ποσά είναι αβάσιμα. Ο Λιούμπιτσιτς είναι θετικός στην προοπτική να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ και να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας και προσπαθεί να πιέσει την Ντιναμό για να τον παραχωρήσει στην Ενωση.

Ο Λιούμπισιτς γυάλισε στον Ματίας Αλμέιδα από τα καλοκαιρινά ματς της ΑΕΚ με την Ντιναμό, ενώ εισηγήθηκε την απόκτησή του μετά τον τραυματισμό του Σιμάνσκι. Εχει αγωνιστεί 27 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ντιναμό, έχοντας απολογισμό δύο γκολ και τέσσερις ασίστ, και αγωνίζεται ως αριστερός εσωτερικός μέσος. Το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2027.