ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr , Κώστας Πετρωτός
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Η βαριά όσο και απρόσμενη εκτός έδρας ήττα του Αρη από τον Παναιτωλικό (3-1) φέρνει άμεσα αλλαγές στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων», καθώς ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά το ματς στο Αγρίνιο πήρε την απόφαση να τελειώσει τη συνεργασία με τον Χερμάν Μπούργος και να εντείνει την έρευνα που ήδη είχε αρχίσει στην ισπανική αγορά, τοποθετώντας ως υπηρεσιακό στον πάγκο τον Τόλη Τερζή.

Σε ό,τι αφορά την εικόνα του παιχνιδιού, ο Παναιτωλικός ανέδειξε όσο καμία άλλη ομάδα τα ανασταλτικά προβλήματα του Αρη που είχαν φανεί σε όλα τα φετινά ματς, ακόμη και σε εκείνα που οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν εύκολα. Από τη φάση του πρώτου γκολ του Σενγκέλια στο 15’ (μπήκε μέσα στην περιοχή και με έξυπνο σουτ νίκησε τον Κουέστα), οι φιλοξενούμενοι που… μάρκαραν με τα μάτια έδειξαν τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Μπορεί να ισοφάρισαν προσωρινά με την ατομική ενέργεια και το σουτ του Πάλμα, αλλά η «μαύρη τρύπα» από τη μέση και πίσω (απόρροια και της επιλογής Μπούργος να παρατάξει ένα άκρως επιθετικογενές σχήμα) δεν κρυβόταν.

Ο Παναιτωλικός, που είχε και δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Φλόρες, στο δεύτερο ημίχρονο έκανε πάρτι και αν ο Καρέλης που στο 63’, βοηθούμενος και από την τύχη, έκανε το 2-1, δεν έχανε δύο τρομερές ευκαιρίες, το σκορ θα μπορούσε να πάρει διαστάσεις μεγαλύτερες από το 3-1 που πέτυχε ο Νταγκό με πολύ ωραία κεφαλιά στο 76’.


Παναιτωλικός (Γ. Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (83’ Λιάβας), Κορνέλιους, Λάρσον, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν, Φλόρες (59’ Ντουάρτε), Ντίαζ, Σενγκέλια (71’ Μόρσεϊ), Νταγκό (83’ Χουχούμης), Καρέλης (84’ Πέδρο).

Αρης (Χ. Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ντουκουρέ, Μάνου Γκαρθία (73’ Ζερβίνιο), Μαντσίνι (62’ Καμάτσο), Ιτούρμπε (73’ Γκαρσία), Πάλμα (62’ Σέικ), Γκρέι (84’ Χατζηιωάννου).

Σκόρερ: 15’ Σενγκέλια, 63’ Καρέλης, 77’ Νταγκό – 20’ Πάλμα.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών).

Κίτρινη: 28’ Ντίας – 37’ Ντουκουρέ.

Κόκκινη: 93’ Ντίας (2η κίτρ.).