Ο Ιωνικός τελείωσε με εξαιρετικό τρόπο μια εντυπωσιακή σεζόν επιστροφής στη Super League ύστερα από 14 χρόνια. Στην τελευταία αγωνιστική των playouts χθες, νίκησε με 3-1 τον Παναιτωλικό και πήρε την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία που σημαίνει την 7η στην τελική κατάταξη της Super League. Προηγήθηκε με γκολ του Ντάλσιο στο 9΄, ισοφάρισε στο 47΄ ο Καρέλης και στο 62΄ ο Τουράμ και στο 86΄ ο Μάντζης, διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.
Για την ομάδα του Αγρινίου που δεν πήγε καθόλου καλά στα playouts, υπάρχει πλέον η αγωνία για το τι θα γίνει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, που θα εκδικαστεί η υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού παράγοντα της ομάδας, στο ματς της κανονικής περιόδου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Η πρόταση της εισηγήτριας της υπόθεσης, είναι για υποβιβασμό!
Ο ΟΦΗ είχε πολύ άσχημο τέλος με διασυρμό 5-0 από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, σε ένα φινάλε χαρακτηριστικό της όλης παρουσίας της ομάδας του Νιόπλια στη διαδικασία, μετά την απογοήτευση του αποκλεισμού από τα play offs. Ο εντυπωσιακός Φαν Φέερ πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο μέρος κι άλλα δύο ο Ροσέρο στο δεύτερο.
Ο Απόλλων Σμύρνης έπαιξε το τελευταίο του ματς στη Super League πριν ξεκινήσει από του χρόνου την προσπάθεια επιστροφής. Τελικό αποτέλεσμα 2-2 στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Ο Τσιλούλης ισοφάρισε στο 69΄ το γκολ του Μπαράλες (49΄), οι Αρκάδες προηγήθηκαν ξανά στο 74΄ με τον Ιγκλέσιας και στο 90΄ ο Τσιλούλης έκανε το 2-2.
Λαμία και Ατρόμητος έκλεισαν τις υποχρεώσεις του στη Super League για φέτος με «άνοστο» 0-0 στη πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Οι Λαμιώτες ξέρουν από χθες πως θα αντιμετωπίσουν τη Βέροια στους δυο αγώνες μπαράζ για το ποιος θα παίζει του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία.
