Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Δεκτό έκανε το αίτημα της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ο υπουργός Υγείας για συνάντηση προκειμένου να συζητηθούν εναλλακτικές με αφορμή τα νέα περιοριστικά μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι η πολιτεία αποφάσισε σημαντικό περιορισμό της πληρότητας των γηπέδων με το μέτρο να τίθεται σε εφαρμογή από τις 3 Ιανουαρίου. Ειδικότεροι οι νέοι περιορισμοί κάνουν λόγο για πληρότητα στο 10% με ανώτατο όριο τους 1.000 φιλάθλους.

Μετά τις ανακοινώσεις η αντίδραση των μεγάλων συλλόγων της χώρας ήταν άμεση με αιχμηρές ανακοινώσεις.

Το Δ.Σ. της Λίγκας χθες, με ανακοίνωσή του, ζήτησε αναθεώρηση του μέτρου, ενώ η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι αναφέρει να μπαίνουν στο γήπεδο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, ανεξαρτήτως ποσοστού.

Ο Θάνος Πλεύρης θα έχει συνάντηση με την Super League την Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου στις 13.30.