Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο αγώνας Μπρέντφορντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το βράδυ, αναβλήθηκε απροσδιόριστα μεγάλου αριθμού κρουσμάτων Covid-19 στους «κόκκινους διαβόλους».

Την είδηση για την αναβολή του αγώνα επιβεβαίωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ανακοίνωση που «ανέβασε» στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media στις 01:50 τα ξημερώματα της Τρίτης (14/12).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρει τα εξής:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο αγώνας μας στο Μπρέντφορντ, την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου για την Premier League, έχει αναβληθεί και θα επαναπρογραμματιστεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Μετά την επιβεβαίωση των θετικών PCR τεστ της Covid-19 μεταξύ του προσωπικού της πρώτης ομάδας και των παικτών, το ξέσπασμα απαιτεί συνεχή παρακολούθηση. Λήφθηκε απόφαση να κλείσουν οι εγκαταστάσεις της πρώτης ομάδας στο Carrington Training Complex για 24 ώρες, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος περαιτέρω μόλυνσης και τα άτομα που βρέθηκαν θετικά, έχουν απομονωθεί σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της Premier League.

Δεδομένης της ακύρωσης της προπόνησης και της αναστάτωσης στην ομάδα και με προτεραιότητα την υγεία των παικτών και του προσωπικού, ο σύλλογος ζήτησε την αναβολή και τον επαναπρογραμματισμό του αγώνα. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Premier League πήρε την απόφαση για αναβολή, με βάση τις οδηγίες των ιατρικών συμβούλων.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκφράζει τη λύπη της για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε στην Μπρέντφορντ και στους οπαδούς των δύο συλλόγων από την Covid-19».