ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μπορεί τις τελευταίες μέρες άπαντες να έχουν εστιάσει στις μεταγραφές του μέσου και του φορ που έχει ζητήσει ο Λουτσέσκου πριν η ομάδα μεταβεί στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ωστόσο για τον ΠΑΟΚ υπάρχει και άλλο «καυτό» κεφάλαιο: αυτό των ανανεώσεων.

Οι συνεργάτες του Σαββίδη είχαν αποφασίσει να αφήσουν παίκτες όπως ο Πασχαλάκης και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς (τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το επόμενο καλοκαίρι) να κάνουν τις διακοπές τους και μετά να μπουν σε συζητήσεις μαζί τους. Πλέον και οι δύο συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις και σύντομα θα κληθούν να συζητήσουν για ανανέωση. Ο Ζίβκοβιτς θέλει διπλασιασμό απολαβών (να φτάσει στο ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως) και ο Πασχαλάκης να μη μειωθεί η τωρινή αμοιβή του (περίπου 700.000 ευρώ τον χρόνο).

Θυμίζουμε, εξάλλου, ότι ανάλογη συζήτηση έχει ήδη αρχίσει και με τον Σφιντέρσκι. Ο Πολωνός θέλει ένα συμβόλαιο περίπου 900.000 ευρώ ετησίως.