Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Δύσκολες ώρες για τον Σάββα Θεοδωρίδη. Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο οποίος τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, χθες εισήχθη στην εντατική του «Σωτηρία». Μην ξεχνάμε πόσο μεγάλη συγκίνηση είχε προκαλέσει η παρουσία του στη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου και το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης τού είχε αφιερώσει το πρωτάθλημα.

Οπως είναι φυσικό, σύσσωμη η οικογένεια των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται στο πλευρό του, αναγνωρίζοντας την αγάπη, την αφοσίωση και την προσφορά του στην ομάδα που υπηρέτησε ως τερματοφύλακας και για πολλά χρόνια ως στέλεχος των διοικήσεων.

Κάθε μέρα που περνάει αυξάνουν οι ενδείξεις ότι ο Ολυμπιακός πλησιάζει στην απόκτηση του Μιγκέλ Τράουκο. Ο Περουβιανός αριστερός οπισθοφύλακας προβάλλει αυτή τη στιγμή όχι απλά ως ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος για τη θέση που άφησε κενή ο Τσιμίκας με τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ, αλλά πολύ κοντά στο λιμάνι.

Προς το παρόν οι επαφές με τη γαλλική Σεντ Ετιέν, στην οποία ανήκει ο παίκτης, δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο αποτέλεσμα (θετικό ή αρνητικό), ωστόσο είναι σε εξέλιξη και αυτό δείχνει την επιθυμία των «ερυθρολεύκων» να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Αλλωστε είναι ξεκάθαρο ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πολύ καλή άποψη για τις ικανότητές του και για το πόσο ταιριάζει στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας, το οποίο θέλει να διατηρήσει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Μία επιπλέον ένδειξη είναι ότι ο Κλοντ Πιέλ τον άφησε εκτός αποστολής της Σεντ Ετιέν για το χθεσινό φιλικό με τη Ρεν.

Συν τοις άλλοις, τη βεβαιότητα ότι του χρόνου θα παίζει στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Περουβιανός δημοσιογράφος Χούλιο Βασάλο που έγραψε στον λογαριασμό του: «Ο Μιγκέλ είναι ήδη παίκτης Ολυμπιακού. Τις επόμενες ώρες η υπογραφή του θα είναι επίσημη. Φτάνει στον νυν πρωταθλητή και πολυνίκη της ελληνικής Super League με 45 τίτλους. Θα παίξει στο Champions League 2020-21».