Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Στην Αθήνα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τρίτης ο 24χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, που αποτελεί την τρίτη μεταγραφική προσθήκη των «πράσινων» για τη νέα σεζόν μετά τους συμπατριώτες του Καρλίτος και Βέλεθ.

Ο πρώην εξτρέμ της Τβέντε, την καταρχήν συμφωνία με τον οποίο έχει ήδη ανακοινώσει η «πράσινη» ΠΑΕ, έφτασε στη χώρα μας προκειμένου να ολοκληρωθεί το διαδικαστικό σκέλος της μετακίνησής του και να ενσωματωθεί το γρηγορότερο δυνατόν στο «τριφύλλι».

Η διαδικασία άφιξης του Αϊτόρ στο «Ελ. Βενιζέλος» διέφερε σε σχέση με τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα και ο λόγος δεν ήταν άλλος από το νέο πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθηθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής βρίσκεται από χθες σε καραντίνα και μόνο εφόσον το τεστ που έκανε βγει αρνητικό θα μπορέσει να ξεκινήσει από αύριο τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει εν συνεχεία τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό. Οταν ολοκληρωθούν τα παραπάνω διαδικαστικά θέματα, ο Αϊτόρ θα πραγματοποιήσει τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του «τριφυλλιού».

Στο θέμα του Λούκας Βιγιαφάνιες, το ύψος της αποζημίωσης που θα λάβει ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός από τη νεοσύστατη Ματζαλάν (πρώην Μονάρκας) αποτελεί τη μοναδική εκκρεμότητα για την οριστικοποίηση της έλευσής του στην Αθήνα και της απόκτησής του από τον Παναθηναϊκό.

Οι δυο πλευρές συνεχίζουν τις επαφές τους τις τελευταίες ώρες προκειμένου να βρεθεί μία λύση που θα είναι συμφέρουσα από αμφότερες, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι έπεσε χθες και το ενδεχόμενο δανεισμού του «Βίγια» από τους Μεξικάνους στον Παναθηναϊκό.

Γι’ αυτό τον λόγο υπήρξε σχετική αναφορά του γενικού διευθυντή του μεξικάνικου συλλόγου Μαουρίτσιο Λανθ, ο οποίος αναφέρθηκε λακωνικά στο θέμα στο «ESPΝ» τα εξής: «Ο Βιγιαφάνιες θα φύγει από την ομάδα, μιλάμε με έναν σύλλογο που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον».

Είτε ως ελεύθερος είτε ως δανεικός συνεπώς, ο 29χρονος Αργεντινός προβλέπεται να βρει τη λύση και να φορέσει για δεύτερη φορά την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.