Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με ακόμη μία νίκη, τη 18η σε 21 ματς (συν αυτή άνευ αγώνα με τον Πανηλειακό) συνέχισε η ΑΕΚ στη Football League.

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 3-1 στα Ψαχνά του τοπικού Ηρακλή και πήγαν τη διαφορά τους στηνβαθμολογία στους 14 βαθμούς από την Παναχαϊκή και στους 15 από τον Απόλλωνα, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου.

Η ΑΕΚ είχε συντριπτική κατοχή μπάλας, αλλά κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 42′ με κεφαλιά του Αραβίδη. Ο Ανέστης απέκρουσε πέναλτι του Ράντι στο 54′ και στο 56′ ο Ζόριτς με κοντινή προβολή έκανε το 0-2. Άλλο ένα γκολ από τον Αραβίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 66′ και ένα για τον Ηρακλή Ψαχνών με σουτ του Πατσατζόγλου, έκλεισαν το σκορ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ηρακλής Ψαχνών: Μανιάτης, Μπακομήτρος, Ραπτάκης, Σικαλιάς, Τσούπρος, Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι, Τσεβάς (69′ Πολίτης), Παληγιώργος (75′ Ίβκοβιτς), Ράντι (85′ Ενρίκο), Νικολίτσης.

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον (84’ Φαγιέ), Ανάκογλου, Πλατέλλας (69’ Κρισάντους), Μπαρμπόσα, Ζόριτς (73’ Γροντής), Αραβίδης.