Με ένα πολύ ωραίο γκολ του Χρήστου Αλμπάνη στο 85΄, η ΑΕΚ πήρε το απόγευμα της Κυριακής μεγάλη νίκη στο Περιστέρι με 0-1, απέναντι στον Ατρόμητο και μαζί προβάδισμα τεσσάρων βαθμών για την τρίτη θέση από την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι.
Ο Αλμπάνης μπήκε αλλαγή στο 82΄και τρία λεπτά μετά βγήκε στην πλάτη της άμυνας από εξαιρετική μεγάλη κάθετη του Λιβάγια, πρόλαβε τον γκολκίπερ Θεοδωράκη και με εκπληκτικό δεξί πλασέ καθόρισε το αποτέλεσμα υπέρ της ΑΕΚ.
Το ματς ήταν κλειστό, με λίγες φάσεις, από δυο τρεις για κάθε ομάδα. Η ΑΕΚ που είχε έτσι κι αλλιώς προβλήματα με απουσίες, έχασε νωρίς και τον Πόνσε που δέχθηκε χτύπημα στην μέση από τον Καρασαλίδη, αλλά είχε σε πολύ καλή μέρα τον Κλωναρίδη και μετά τον Μπακασέτα,
Αυτοί οι δύο κράτησαν σε εγρήγορση την άμυνα του Ατρομήτου και στην τελική ευθεία του ματς, ειδικά ο Έλληνας ομογενής επιθετικός εξέφρασε χαρακτηριστικά με τις ενέργειες του, την θέληση που είχε η Ένωση για να πάρει το παιχνίδι.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ατρόμητος (Ν. Κάναντι): Θεοδωράκης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης Χατζηισαΐας, Σάκιτς, Μάντσον(81΄Νάτσος), Ούμπιδες(62΄ Μπουζούλασιτς), Καρασαλίδης, Ενσικουλού, Κουλούρης, Μανούσος(67΄Ουάρντα)
ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Οικονόμου, Τσόσιτς, Μπακάκης, Κρίστιτσιτς(82΄ Αλμπάνης), Αλέφ, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Μπογέ(75΄ Γαλανόπουλος), Πόνσε.(35΄Λιβάγια)
Τα στοιχεία του ματς
- Σκόρερ: 85΄ Αλμπάνης
- Διαιτητής: Γιοβάνοβιτς(Σερβία)
- Κίτρινες κάρτες: 54΄Μάντσον – 68΄Μπακασέτας
