ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr , Κώστας Πετρωτός
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στην εβδομάδα του ντέρμπι με τον Αρη (και αμέσως μετά, των αγώνων με Βίντι, Παναθηναϊκό) με ευχάριστα νέα. Τόσο ο Βαρέλα όσο και οι Ελ Καντουρί και Χατσερίδης παρουσίασαν ραγδαία βελτίωση στα προβλήματα τραυματισμών τους και ο Λουτσέσκου, λογικά πάντα, θα μπορεί να τους υπολογίζει στο πλάνο του για τον αγώνα.

Κατά συνέπεια, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον τραυματία Μαουρίσιο. Σάχοβ και Κάνιας είναι οι δύο υποψήφιοι και οι επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν το πώς σκέφτεται ο Ρουμάνος κόουτς.

Χθες, εξάλλου, εκδικάστηκε το αίτημα του ΠΑΟΚ για λύση συνεργασίας με υπαιτιότητα του Ντοριάν Λεβέκ, στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.

Ο ΠΑΟΚ επικαλέστηκε την… εξαφάνιση του Γάλλου από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας από τις 20 Αυγούστου και έπειτα παρουσιάζοντας διάφορα έγγραφα που του έχει αποστείλει (εξώδικα, κλήσεις σε απολογίες, αποφάσεις του Δ.Σ.).

Μέχρι την επόμενη Δευτέρα οι δύο πλευρές θα πρέπει να καταθέσουν υπομνήματα και στη συνέχεια θα βγει η απόφαση.