Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ενα ακόμη κρας τεστ περιμένει την Κυριακή το απόγευμα στη Λάρισα τους «μπέμπηδες» του Παναθηναϊκού (6.15 μ.μ. Novasports 2) που ευελπιστούν να συνεχίσουν το απόλυτο σερί των νικών τους στο πρωτάθλημα και να αποκτήσουν τους πρώτους τους πόντους στον βαθμολογικό πίνακα.

Μετά τα επιτυχημένα αποτελέσματά τους επί της Ξάνθης (1-0) και της Λαμίας (3-1) οι παίκτες του Γιώργου Δώνη έκαναν άμεση απόσβεση του -6 με το οποίο ξεκίνησαν το πρωτάθλημα εξαιτίας της περσινής τους τιμωρίας για τη μη αδειοδότηση.

Την Κυριακή φιλοξενούνται σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο της και είχε νικήσει πρόσφατα τους «πράσινους» με 1-0 σε φιλικό ματς προετοιμασίας. Επιπλέον στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησε του Απόλλωνα στη Ριζούπολη (1-0) και κατόπιν ηττήθηκε από τον Αρη στο Καυτανζόγλειο (2-0).

Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Δώνης δεν είναι σε θέση να υπολογίζει τον Αντονί Μουνιέ που αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού, ενώ εξαιρετικά δύσκολο να ξεκινήσουν είναι οι Οικονόμου και Κουλιμπαλί που έχασαν μεγάλο μέρος των προπονήσεων.

Ολες οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι θα διατηρηθεί ως σχηματισμός το 3-4-2-1, ενώ από πλευράς προσώπων προβάδισμα έχουν ο Διούδης για τη θέση του τερματοφύλακα, οι Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης για την τριάδα των στόπερ, ο Γιόχανσον για την κάλυψη της δεξιάς πλευράς ως φουλ μπακ και ο Ινσούα για τον αντίστοιχο ρόλο από αριστερά, οι Κουρμπέλης και Δώνης για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης για τις θέσεις των μεσοεπιθετικών και ο Καμπετσής για την κορυφή της επίθεσης.