Πόσοι από τους Βέλγους που ήρθαν στον Ολυμπιακό επί Χάσι θα συνεχίσουν στον Πειραιά; Στην ιδιαίτερη πατρίδα τους άρχισαν οι αναφορές για το μέλλον τους και για τον καθένα ξεχωριστά κυκλοφορεί μια ιστορία.
Προφανώς και κάποιοι θα συνεχίσουν σε άλλο σύλλογο και τις περισσότερες πιθανότητες για να βρεθούν σε αυτήν την κατηγορία διαθέτουν ο Ζιλέ και ο Οτζίτζα. Ο πρώτος λόγω ηλικίας και ο δεύτερος λόγω… αδιαφορίας.
Ο Μιραλάς αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο και οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να επιδιώξουν να τον κρατήσουν για ακόμη έναν χρόνο, αν πετύχουν την ανανέωση του δανεισμού του από την Εβερτον, ενώ ο Ενγκελς είναι πιθανό να φέρει καλή πρόταση από το εξωτερικό.
Και ο Προτό είναι μία κατηγορία μόνος του, καθώς και γι’ αυτόν υπάρχει «καλή θέληση» από τον Ολυμπιακό, άρα είναι πιθανό να παραταθεί η παραμονή του στον Ρέντη.
Στον σχεδιασμό των «κόκκινων» είναι να επιστρέψει ο Ανδρέας Γιαννιώτης ο οποίος έκανε καλή χρονιά και με τον Ατρόμητο (μετά από αυτή στη Νέα Σμύρνη), συνεπώς όλα δείχνουν πως θα του δοθεί η ευκαιρία.
Ο Γιαννιώτης αναμένεται να πάρει τη θέση του Καπίνο, να ξεκινήσει δηλαδή αυτός ως βασικός και να υπάρχει και η «κάλυψη» από τον Προτό, ο οποίος στο μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα είναι γεγονός ότι έχει κερδίσει και τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια αλλά και την εκτίμηση της εξέδρας.
Κατά τα άλλα, ο Γκαρθία συνεχίζει τις προπονήσεις στον Ρέντη, αν και υπάρχουν και γι’ αυτόν δημοσιεύματα για την επόμενη μέρα της καριέρας του (με προτάσεις από Ισπανία και Αγγλία), ενώ αύριο θα γίνει δίτερμα με την ομάδα των Νέων, ώστε να υπάρξει η ευκαιρία για κάτι παραπάνω από μία προπόνηση, με σκοπό να παρουσιαστεί σε ετοιμότητα η ομάδα, όταν πραγματοποιηθεί η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.
