Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Περιμένει αρκετά πράγματα, είναι αλήθεια, ο Ολυμπιακός τις επόμενες ημέρες. Και για να κλείσει τούτη τη χρονιά, αλλά και για να ξεκινήσει την επόμενη. Πρώτα απ’ όλα σήμερα προβλέπεται να γίνει γνωστή η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ για τα όσα κατηγορούνται οι «ερυθρόλευκοι» ότι έγιναν μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού με την ΑΕΚ.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ζήτησε μάλιστα το υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στα αποδυτήρια του «Καραϊσκάκη», αλλά από τον Ολυμπιακό διευκρινίστηκε ότι το σύστημα ασφαλείας του γηπέδου το χειρίζεται η αστυνομία.

Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση των καταγγελιών του Πλατανιά, όπου ο μεν Καρυπίδης δήλωσε ότι υπήρξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των συμπαικτών του, ο δε Μπανανά υποστήριξε ότι δεν συνέβη τίποτα.

Οπως και να έχει, υπάρχουν οι δύο «εκκρεμότητες» για τον Ολυμπιακό στις δικαστικές υποθέσεις, αν και οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να εκφράζουν τη σιγουριά ότι δεν πρόκειται να τεθεί σε αμφισβήτηση η κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος. Και αύριο ο Λεμονής και οι παίκτες του θα έχουν άλλη μία πρόκληση αφού θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στη ρεβάνς του 1-2 και με διαιτητή τον Σιδηρόπουλο που μόνον ευχάριστες αναμνήσεις δεν προκαλεί στους Πειραιώτες και από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου αλλά και από τα ντέρμπι του πρώτου γύρου στο «Καραϊσκάκη».

Αυτά για το σήμερα, αλλά υπάρχει και το αύριο έτσι όπως οριοθετήθηκε από τον Μαρινάκη μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έθεσε χρονικό ορίζοντα 15 ημερών για την ενίσχυση της ομάδας, με σκοπό να προχωρήσουν οι ετοιμασίες ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να βρεθούν στο καλύτερο δυνατό σημείο ετοιμότητας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με σκοπό να διεκδικήσουν την επιστροφή τους στους ομίλους της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό το πλάνο του σχεδιασμού και σε ό,τι αφορά τον επόμενο προπονητή αλλά και τις μεταγραφικές του υποθέσεις. Πριν από την επιλογή του Λεμονή οι «κόκκινοι» είχαν πραγματοποιήσει ανίχνευση εδάφους και για τον Ρεμί Γκαρντ, αλλά ο Γάλλος προπονητής είχε δυσκολευτεί να πει το «ναι» τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και να δούμε αν θα παραμείνει στην ατζέντα του Ολυμπιακού ή θα γίνει η (επι)στροφή στους Ισπανούς κόουτς.

Και όσο για τις μεταγραφές οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μέλημα να ενισχυθούν σε θέσεις όπως είναι αυτές των άκρων της επίθεσης και του κέντρου της άμυνας και στη συνέχεια να προχωρήσουν στις υπόλοιπες κινήσεις για να συμπληρώσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν, καθώς αναμένονται αρκετές αποχωρήσεις μετά το πέρας της τρέχουσας περιόδου…