Εντός έδρας ήττα από τη Λαμποράλ με σκορ 84-75, στο πλαίσιο των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, γνώρισε ο Παναθηναϊκός, ολοκληρώνοντας τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.
Η αναμέτρηση αυτή αποτέλεσε τον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος αποθεώθηκε από τους οπαδούς των «πρασίνων» στο φινάλε του ματς.
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και φάνηκε αποφασισμένος για τη μείωση της σειράς των αγώνων σε 2-1.
Ωστόσο, η ομάδα του Μπουρούση πήρε σιγά-σιγά τον έλεγχο του παιχνιδιού, με κύριο όπλο της την επίθεση, καθώς έβρισκε συνεχώς μονοπάτια για το «πράσινο» καλάθι.
Από την άλλη, η ελληνική ομάδα έμεινε από δυνάμεις παρά την αντεπίθεση που επιχείρησε στο τέλος, με μπροστάρη τον Διαμαντίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Παναθηναϊκός: Χέινς, Πάβλοβιτς, Γιάνκοβιτς 10, Φώτσης 8, Ραντούλιτσα 1, Φελντέιν, Διαμαντίδης 8, Γκιστ 11, Καλάθης 6, Κούζμιτς 6, Ουίλιαμς 11 (1), Χάντερ 2.
Λαμποράλ: Τζέιμς 20, Πλάνινιτς 8, Μπουρούσης 9, Μπλάζιτς 4, Τιγί, Άνταμς 24, Κορμπάτσο 6, Μπέρτανς 13.
