Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με αποκλεισμό ενός αγώνα, τιμώρησε το ΝΒΑ τον φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, Θανάση Αντετοκούνμπο. Ο λόγος; Επειδή… κουτούλησε τον φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς, Μπλέικ Γκρίφιν.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, όταν οι Μπακς ηττήθηκαν με 140-99 από τους φιλοξενούμενους Σέλτικς. 

Συγκεκριμένα, περίπου 1:25 πριν από το τελικό σφύριγμα και με τον αγώνα να έχει κριθεί, ο Γκρίφιν «αγκάλιασε» τον Θανάση, σταματώντας τον από το να σκοράρει στο καλάθι των Σέλτικς. Οι διαιτητές σφύριξαν το φάουλ, όμως ο Θανάσης, εκνευρισμένος, «απάντησε» στο Γκρίφιν με…κουτουλιά. 

Έτσι, ο Θ. Αντετοκούνμπο θα εκτίσει την αποβολή του την Κυριακή, όταν το Μιλγουόκι (55-22) θα υποδεχθεί τους Φιλαδέλφεια 76ερς (51-26) σε μία δυνατή σύγκρουση της Ανατολικής Περιφέρειας.