Με μια επιβλητική εμφάνιση, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε εκτός έδρας της Βαλένθια με 88-79, σε ματς για την 32η αγωνιστική της Euroleague.
Οι «ερυθρόλευκοι», αν και έχουν χάσει και μαθηματικά το τρένο για την οκτάδα, έκοψαν τη φόρα της τοπικής ομάδας που μάχεται να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Ολυμπιακός βελτίωσε το ρεκόρ του (νίκες με ήττες) στο 15-17 και βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι υποχώρησαν στο 17-15.
Η νίκη της ελληνικής ομάδας εδραιώθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν έσφιξε την άμυνά της και βρήκε τους δρόμους για να βομβαρδίσει το καλάθι της Βαλένθιας, μετατρέποντας το τελευταίο δεκάλεπτο σε τυπική διαδικασία, αν και οι γηπεδούχοι κυνήγησαν μια μεγάλη ανατροπή.
Πρωταγωνιστές για τους νικητές ο Σάσα Βεζένκοφ (19 π.) και ο Γιώργος Πρίντεζης (18 π.).
Τα δεκάλεπτα: 19-23, 31-44, 41-74, 79-88
