Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σαν να μην έφτανε η ήττα στο πρώτο παιχνίδι που σήμανε την απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας και τα προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσαν τον τελευταίο καιρό, ο Ολυμπιακός φορτώθηκε με έναν επιπλέον «πονοκέφαλο».

Ο τραυματισμός του Μιλουντίνοφ στο γόνατο αποδείχθηκε τόσο επώδυνος που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στο αποψινό (21.15, NS1) δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τη Ζαλγκίρις και να βοηθήσει τους συμπαίκτες του στην προσπάθεια που θα κάνουν να ισοφαρίσουν και να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στο φάιναλ φορ.

Μάλιστα, ο Σέρβος, ο οποίος γλίτωσε στο «τσακ» τη ρήξη χιαστών, θα δώσει μάχη για να προλάβει να παίξει στο Κάουνας την Τρίτη, οπότε θα γίνει το τρίτο παιχνίδι στη «Ζαλγκίριο Αρένα».

Από την άλλη υπάρχουν βάσιμες ελπίδες να επανεμφανιστεί ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος δεν έπαιξε την Τρίτη και το κενό του δεν μπόρεσε να καλυφθεί.

Το βασικό ζητούμενο όμως είναι να καταφέρει η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να ξαναβρεί το ηθικό της και τις δυνάμεις να απαντήσει, με δεδομένο ότι η εικόνα της στο πρώτο ματς δεν ήταν καλή κι επιπλέον, ο μοναδικός παίκτης που προσπάθησε να σώσει την παρτίδα, ο Βασίλης Σπανούλης, αναγκάστηκε να παίξει 37 λεπτά και συνεπώς είναι φυσικό να έχει καταπονηθεί περισσότερο από τον καθένα.

Από την άλλη, η Ζαλγκίρις, με τον αέρα τού υπέρ της 1-0 και της εύρωστης εικόνας που έβγαλε, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες και να κάνει το δεύτερο βήμα προς το Βελιγράδι, ποντάροντας στη γενικότερη προβληματική εικόνα των «ερυθρολεύκων».

Πάντως οι οπαδοί του Ολυμπιακού δείχνουν αποφασισμένοι να σταθούν στο πλευρό της ομάδας τους, αφού τα εισιτήρια για την αναμέτρηση έχουν εξαντληθεί.

Νωρίτερα (20.45, NS3), η πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε θα επιχειρήσει να ζευγαρώσει τις νίκες της στην Πόλη κόντρα στην Μπασκόνια, η οποία θα παίζει πάλι χωρίς τον Γκρέιντζερ.