Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Τον τίτλο του φετινού πρωταθλήματος κατέκτησε ο Παναθηναϊκός με μια εμφατική νίκη (τελικό σκορ 66-51) επί του «αιώνιου» αντιπάλου του, Ολυμπιακού, μέσα στο ΣΕΦ. 

Ο αγώνας κρίθηκε ουσιαστικά στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν η άμυνα του Παναθηναϊκού καθήλωσε επιθετικά τους γηπεδούχους, εκτοξεύοντας τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να δείχνουν ανήμποροι να αντιδράσουν.

Πρωταθλητής εν μέσω επεισοδίων ο Παναθηναϊκός

Ωστόσο 1 λεπτό και 56 δευτερόλεπτα πριν από λήξη της αναμέτρησης κι ενώ το ματς ουσιαστικά είχε κριθεί (το ταμπλό έγραφε 49-66 υπέρ των φιλοξενουμένων), κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού προσπάθησαν να εισέλθουν εντός του αγωνιστικού χώρου ενώ έπεσαν καπνογόνα από τις κερκίδες.

Πρωταθλητής εν μέσω επεισοδίων ο Παναθηναϊκός

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως και οι διαιτητές, οι οποίοι ζήτησαν να εκκενωθεί το γήπεδο προκειμένου να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση. Τελικά οι οπαδοί αποχώρησαν και το ματς -έπειτα από μία μεγάλη διακοπή- συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά. 

Πρωταθλητής εν μέσω επεισοδίων ο Παναθηναϊκός

Σε κάθε περίπτωση, είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι για ακόμα μία φορά θλιβερά επεισόδια έλαβαν χώρα σε αγώνα ανάμεσα σε δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. 

Πρωταθλητής εν μέσω επεισοδίων ο Παναθηναϊκός

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 27-36, 37-57, 51-66.