Σε ακόμα μια επέμβαση στο γόνατό του, στο οποίο τραυματίστηκε στη διάρκεια της σεζόν στο χόρτο, πρόκειται να υποβληθεί ο διάσημος τενίστας Ρότζερ Φέντερερ. Όπως έγινε γνωστό, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μείνει για πολλούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.
Ο ίδιος ο 40χρονος Ελβετός, μιλώντας σε βίντεο που «ανέβασε» στο λογαριασμό του στο Instagram, τόνισε πως οι γιατροί είπαν ότι, προκειμένου να αισθανθεί καλύτερα, θα χρειαστεί να ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι.
«Θα είμαι με πατερίτσες για πολλές εβδομάδες και στη συνέχεια επίσης εκτός του αθλήματος για πολλούς μήνες» τόνισε χαρακτηριστικά ο κάτοχος 20 τίτλων σε τουρνουά γκραν σλαμ και συμπλήρωσε: «Φυσικά, θα είναι δύσκολο, αλλά την ίδια στιγμή ξέρω ότι είναι το σωστό, επειδή θέλω να είμαι υγιής κι επίσης θέλω να τρέχω αργότερα».
Υπενθυμίζεται ότι ο Φέντερερ υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις στο γόνατο μέσα στο 2020, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στη… δράση τον περασμένο Μάρτιο, 13 μήνες μετά τον αποκλεισμό του στους ημιτελικούς του Όπεν Αυστραλίας του 2020.
