Ο Νίκος Παπαδόπουλος αποχωρεί από τον Λεβαδειακό μετά από δύο χρόνια παρουσίας και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, επιστρέφοντας στην Κύπρο έπειτα από 14 χρόνια.
Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την κυπριακή ομάδα, η οποία κινήθηκε αποφασιστικά για την απόκτησή του, μετά την εντυπωσιακή πορεία και το ποδόσφαιρο που παρουσίασε ο Λεβαδειακός υπό την καθοδήγησή του την τελευταία διετία.
Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια
Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Παπαδόπουλου φαίνεται να έπαιξε και η παρουσία του Ζήσης Βρύζας, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα αθλητικού διευθυντή στον ΑΠΟΕΛ με στόχο την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.
Ο Παπαδόπουλος επιστρέφει έτσι σε γνώριμο περιβάλλον, καθώς στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Κύπρο, σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Λευκωσίας και ο Εθνικός Άχνας.
