Πυρά εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την διήμερη επίσκεψή του στην ανατολική Κρήτη, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.
Μιλώντας την Δευτέρα το απόγευμα στη Βουλή, σε συζήτηση επίκαιρης ερώτησης προς τον υπουργό Οικονομικών, ο Λ.Αυγενάκης ενόψει της καθόδου του κ. Τσίπρα στην Κρήτη, τόνισε :
Να καλωσορίσω από αυτό εδώ το βήμα τον πρωθυπουργό και… βουλευτή Ηρακλείου κ. Τσίπρα, αύριο στο Ηράκλειο και τη Μεσαρά. Ο κ. Τσίπρας έχει να φανεί 2 χρόνια στο Ηράκλειο και στη Κρήτη!
Και μάλιστα έβγαλε ανακοίνωση ότι θα εξετάσει προσωπικά από κοντά και θα επιλύσει προβλήματα περιφερειακά και προβλήματα των αγροτών.
Οι αγρότες λοιπόν είναι σε πολύ πιο άσχημη κατάσταση, η ύπαιθρος στενάζει, όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα, όπως ο δρόμος Ηράκλειο – Μεσαρά παραμένει στάσιμο, τον παραλάβατε δημοπρατημένο και “κόλλησε”, όπως το αεροδρόμιο στο Καστέλι που είναι και αυτό βαλτωμένο.
Δυστυχώς η αγορά έχει διαλυθεί, οι τράπεζες είναι κλειστές και παρόλα αυτά ο πρωθυπουργός εμφανίζεται ως βουλευτής της Κρήτης για να μες πει αλήθειά τι;; Εμείς τον καλωσορίζουμε και να είναι έτοιμος να δεχτεί τη σκληρή κριτική μας.
