Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Πρόκειται για τους βρεφονηπιακούς: Περβολίων, Ναυστάθμου, Βαμβακόπουλου, Νεροκούρου, Ελ. Βενιζέλου και Ν. Χώρας όπου εντοπίστηκαν επιβεβαιωμένα κρούσματα σε εργαζόμενους των συγκεκριμένων σταθμών.

Οι τρεις από αυτούς αναμένεται άμεσα να επαναλειτουργήσουν, ενώ οι υπόλοιποι τρεις θα παραμείνουν κλειστοί για τις επόμενες μέρες.

Από την πλευρά της δημοτικής αρχής Χανίων επισημάνθηκε ότι βάση πρωτοκόλλου οι σταθμοί περνούν σε 5 μέρες αναστολή λειτουργίας αν πρόκειται για άτομα του προσωπικού που είναι εμβολιασμένα και σε 10 μέρες αν πρόκειται για άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει.

Σημειώνεται ότι στα παιδιά αυτών των ηλικιών δεν προβλέπονται self test ούτε χρήση μάσκας, γι’ αυτό και ελήφθη η απόφαση για άμεσο κλείσιμο πριν υπάρξει διασπορά.