Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Δευτέρας, στα νοσοκομεία νοσηλεύονται 120 ασθενείς, από τους οποίους οι 104 νοσηλεύονται σε κλινικές covid και οι 16 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, οι 11 από αυτούς διασωληνωμένοι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, το 70% των νοσηλειών στις κλινικές covid καταλαμβάνουν ανεμβολίαστοι ασθενείς, ενώ οι 10 από τους 16 που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ είναι επίσης ανεμβολίαστοι.

  • Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται 29 ασθενείς, οι 25 στην κλινική covid και οι 4 στη ΜΕΘ, όλοι διασωληνωμένοι
  • Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο νοσηλεύονται 27 ασθενείς, οι 22 στην κλινική covid και οι 5 στη ΜΕΘ, οι 2 διασωληνωμένοι
  • Στο Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύονται 32 ασθενείς, οι 29 στην κλινική covid και 3 στην ΜΕΘ, διασωληνωμένοι
  • Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύονται 19 ασθενείς, οι 17 στην κλινική covid και 2 στην ΜΕΘ, διασωληνωμένοι
  • Στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου νοσηλεύονται 8 ασθενείς, οι 6 στη κλινική covid και 2 στη ΜΕΘ διασωληνωμένοι
  • Στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας νοσηλεύονται 5 ασθενείς στην κλινική Covid

Παράλληλα, σύμφωνα με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, το τελευταίο 24ωρο δύο ασθενείς που νοσηλεύονταν με κορονοϊό σε νοσοκομείο της Κρήτης πέθαναν από επιπλοκές της νόσου. Και οι δύο ασθενείς ήταν ανεμβολίαστοι.