Η δίκη επρόκειτο να διεξαχθεί στο Αυτόφωρο Ηρακλείου, τον περασμένο Νοέμβριο, ωστόσο είχε αναβληθεί για σήμερα, λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης.
Ωστόσο, ούτε σήμερα έγινε η δίκη, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό κι έτσι θα του οριστεί νέος δικάσιμος. Σημειώνεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο ο γιατρός τέθηκε σε εξάμηνη αργία, έως ότου γίνει η δίκη.
Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Νοέμβρη όταν συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου, στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά και από σχετική καταγγελία ασθενή εναντίον του.
Σύμφωνα με την καταγγελία του ίδιου του ασθενή, ο γιατρός φέρεται να ζήτησε αμοιβή για να προχωρήσει στην επέμβαση, ωστόσο φαίνεται ότι τελικά επαναπροσδιόρισε το ποσό, γεγονός που οδήγησε τον ασθενή στην καταγγελία.
Στη συνάντηση στην οποία υποτίθεται θα πλήρωνε το «φακελάκι», ο ασθενής παρέδωσε στον γιατρό 400 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας, ο γιατρός συνελήφθη. Σημειώνεται ότι η επέμβαση είχε ήδη γίνει.
Από την πλευρά του ο γιατρός υποστηρίζει ότι ποτέ δεν ζήτησε χρήματα και ότι η πράξη του ασθενή ήρθε από δική του πρωτοβουλία.
