Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μαγευτικά γλυπτά από άμμο αποτελούν και φέτος αξιοθέατα στην Αμμουδάρα, στέλνοντας παράλληλα σε όλο τον κόσμο μηνύματα για την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος από τη ρύπανση.

Είναι τα έργα τέχνης που δημιουργήθηκαν από τους γλύπτες στο 4ο Φεστιβάλ Γλυπτικής στην άμμο, το οποίο πραγματοποιήθηκε και φέτος υπό την αιγίδα του δήμου Μαλεβιζίου και με την υποστήριξη της περιφέρειας Κρήτης.

Έως τα τέλη του καλοκαιριού τα γλυπτά από άμμο στο Ηράκλειο

Το φεστιβάλ Γλυπτικής στην άμμο ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο, όμως τα γλυπτά που παραμένουν στην Αμμουδάρα, εκτός απροόπτου έως το τέλος του καλοκαιριού.

Το φεστιβάλ διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μονής Μαλεβιζίου σε συνεργασία με τον γλύπτη Μανώλη Χαρκούτση. Μετείχαν ακόμα οι καλλιτέχνες Αμαλία Φλώρου, Λήδα Παυλή, Αντώνης Πετράκης και Στρατής Καβαρνός.

Έως τα τέλη του καλοκαιριού τα γλυπτά από άμμο στο Ηράκλειο

Τα σημεία όπου βρίσκονται τα γλυπτά του φεστιβάλ είναι :

  • Διακόσια μέτρα δυτικά του γηπέδου ΕΓΟΗ
  • Ακριβώς δυτικά των εκβολών του Αλμυρού ποταμού
  • Ανάμεσα στις οδούς Πάρου και Καλύμνου (κέντρο Αμμουδάρας)
  • Μπροστά στο πρώην club “Barracuda” (κέντρο Αμμουδάρας)
Έως τα τέλη του καλοκαιριού τα γλυπτά από άμμο στο Ηράκλειο