Ένας ακόμα διανομέας φαγητού τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στα Χανιά, την ώρα που εργαζόταν.
Το τροχαίο σημειώθηκε στην Κίσσαμο, το Σάββατο το απόγευμα, στον δρόμο προς το Μαύρο Μώλο, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, το μηχανάκι του νεαρού συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός οδηγός ήταν 17 ετών.
Από τη σύγκρουση ο νεαρός οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στα πόδια.
Τροχαίο στο Τυμπάκι
Ένας 17χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα το οποίο σημειώθηκε στο Τυμπάκι.
Το δίκυκλο του νεαρού συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες με διερχόμενο ΙΧ, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στην σπονδυλική στήλη.
Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου όπου στη συνέχεια εισήχθη στο χειρουργείο προκειμένου να υποβληθεί σε κατεπείγουσα επέμβαση ορθοπεδικής φύσης.
Το πολύωρο χειρουργείο, σύμφωνα με πληροφορίες, εξελίχθηκε ικανοποιητικά και στη συνέχεια ο ανήλικος τραυματίας μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και παραμένει.
