Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Νέα επίθεση σε βάρος εργαζομένου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, καταγγέλει το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου. 

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη στο Τ.Ε.Π του Νοσοκομείου από ανοϊκό ασθενή, ο οποίος επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια και την χτύπησε στο κεφάλι. 

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι:

Στην εφημερία της 13.6.2018, μια νοσηλεύτρια έπεσε θύμα βιαιοπραγίας εις βάρος της, από ανοϊκό ασυνόδευτο ασθενή, ο οποίος καταφέρθηκε εις βάρος της και της προκάλεσε χτύπημα στο κεφάλι.

Δυστυχώς παρά τις επίμονες διαχρονικές απαιτήσεις των εργαζόμενων για διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας του προσωπικού, η Διοίκηση του Νοσοκομείο αντιμετωπίζει το θέμα με μεγάλη επιπολαιότητα, καθώς η φύλαξη και η ελεύθερη διακίνηση ασθενών και συνοδών στο Τ.Ε.Π., προκαλεί έντονα λειτουργικά και σοβαρά γεγονότα, που δυσχεραίνουν τόσο την λειτουργία του τμήματος, αλλά και την ψυχολογική πίεση των εργαζομένων.

Κυρίες και κύριοι της Διοίκησης, ως πότε θα σφυρίζετε αδιάφορα, προφασιζόμενοι τις ιδιαιτερότητες του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών;

Ως πότε θα αγνοείτε την σωματική ασφάλεια των εργαζομένων; Ως πότε θα γινόμαστε έρμαια της δικής αναποτελεσματικότητας;

Σας καλούμε λοιπόν σε μια επόμενη εφημερία να παρευρεθούμε όλοι μαζί στον χώρο του Τ.Ε.Π( καθ’όλη την εφημερία, για να γίνει επι τόπου αυτοψία της κατάστασης και να δοθούν οριστικές λύσεις στο πρόβλημα.Τα γεγονότα δείχνουν ότι από τα γραφεία δεν μπορούν να δοθούν λύσεις.

Σας περιμένουμε λοιπόν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.