Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Τηλεφώνημα για βόμβα προκάλεσε τη διακοπή στην δίκη για την υπεξαίρεση 500.000 € από τα ταμεία του Δήμου Γαύδου, η οποία διεξαγόταν την Παρασκευή το μεσημέρι στα Χανιά.

Το τηλεφώνημα έγινε λίγο πριν τις απολογίες των κατηγορουμένων, γεγονός το οποίο, αναγκαστικά, διέκοψε την διαδικασία.

Στο σημείο έφθασε ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας, ανακαλύπτοντας τελικά μετά από έλεγχο ότι πρόκειται για φάρσα, καθώς δεν βρέθηκε τίποτα. 

Λίγο μετά το μεσημέρι, οι αστυνομικές αρχές.προχώρησαν στην προσαγωγή δύο γυναικών, οι οποίες ενδεχομένως να έχουν σχέση με το τηλεφώνημα της φάρσας.

Η δήμαρχος Γαύδου κα. Καλλίνικου αναφορικά με το θέμα τόνισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, όσο διαρκεί η συγκεκριμένη δίκη.