Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Στη νότια ηπειρωτική χώρα καθώς και σε νότιο Ιόνιο, κεντρικό και νότιο Αιγαίο νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις.

Σε βόρειο Αιγαίο, Χαλκιδική, ανατολική Μακεδονία και Θράκη αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές, μπόρες και σποραδικές καταιγίδες, όμως από το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν κατά κύριο λόγο στη Χαλκιδική.  Χιόνια ή χιονόνερο θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά των παραπάνω περιοχών.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται τοπικές νεφώσεις. 

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από -5 έως 8, στα κεντρικά και νότια από 1 έως 5, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 11, στα νησιά του βόρειου Αιγαίου από 6 έως 11, στα νησιά του υπόλοιπου Αιγαίου από 8 έως 13, στην Κρήτη και τη Ρόδο από 12 έως 16.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 έως 6 και τοπικά 7 Μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο και 3 έως 5 και τοπικά 6 Μποφόρ στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ, όμως προς το βράδυ θα γίνουν τοπικά ανατολικοί, ίδιας έντασης.

Στη Αττική λίγες τοπικές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν, οπότε και υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις και χιόνι ή χιονόνερο σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από 400 μέτρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 1 έως 6 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr