⇒ Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή επανέλαβε μεταξύ άλλων ανακριβειών και τα περί εσπευσμένης αποφυλάκισης κάποιων κρατουμένων που συμμετείχαν στην κακοποίηση ηλικιωμένης, ενώ οι συγκεκριμένοι δεν είχαν ποτέ φυλακιστεί.
⇒ Το «Βήμα» ζητάει δημόσια «συγγνώμη» από τον υπουργό Χ. Σπίρτζη, εκφράζει λύπη για τα ψευδή δημοσιεύματα αναγνωρίζοντας ως «μη ορθές» τις πληροφορίες και δηλώνοντας ότι δεν είχαν πρόθεση -στο Συγκρότημα Μαρινάκη- να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη του υπουργού.
⇒ Ο αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης εκτέθηκε για άλλη μία φορά, όταν επιχειρώντας να δικαιολογήσει τις επαφές Αυγενάκη με πρόσωπα που εμπλέκονται σε βαριά κακουργήματα, έδειξε στο ΣΚΑΪ φωτογραφίες, υποστηρίζοντας ότι η Έλενα Κουντουρά και ο Γ. Κατρούγκαλος έκαναν κι αυτοί «παρέα» με τα ίδια πρόσωπα και ανασκεύασε λίγο αργότερα όταν αποδείχτηκε ότι άλλος ήταν ο εικονιζόμενος δίπλα στους υπουργούς (για παρεξήγηση κάνει λόγω ο ΣΚΑΪ και τα Παπαπολιτικά, προσπαθώντας να καλύψουν τον Άδωνι της καρδιάς τους).
⇒ Ο Θέμος Αναστασιάδης καλεί σε γενικευμένη αυτοδικία μέσα από τις κίτρινες σελίδες της φυλλάδας του.
⇒ Τέλος η Ντόρα Μπακογιάννη πιστεύει ακόμα ότι ο αδελφός της απευθύνεται στην κεντροδεξιά και ότι η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη!
