Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με το ευρύ 81-63 ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός από τη ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τη Euroleague

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα σε μόλις τρεις αγώνες για τους «πράσινους», οι οποίοι είχαν γνωρίσει βαριά ήττα και στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με 98-71 από την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. 

Στο ματς της Μόσχας, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και πήραν νωρίς διψήφια διαφορά, δείχνοντας αποφασισμένοι να καθαρίσουν το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες.  

Οι «πράσινοι» αλλάζοντας συνεχώς σχήματα, επιχείρησαν να αντιδράσουν και να μπουν ξανά στο παιχνίδι, κατεβάζοντας τη διαφορά στους 9 πόντους, στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Ωστόσο, στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και… εξαφανίστηκαν στο σκορ, με την ελληνική ομάδα να περιορίζεται σε ρόλο παρατηρητή και να προβληματίζει με την απόδοσή της για ακόμα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. 

Ροντρίγκεθ (25 πόντοι, 9 ασίστ) και Χάινς (21 πόντοι) ήταν οι εκτελεστές του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε ως πρώτο σκόρερ τον Ρίβερς

Τα δεκάλεπτα: 27-15, 43-33, 60-51, 81-63.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Σίνγκλετον 10, Ρίβερς 17, Παππάς, Ντένμον, Γκιστ, Βουγιούκας, Λεκαβίτσιους 9, Γκάμπριελ, Όγκαστ 8, Λοτζέσκι 6, Καλάθης 7, Αντετοκούνμπο 6.

ΤΣΣΚΑ: Ντε Κολό 4, Φριντζόν 2, Βέστερμαν 5, Ροντρίγκεθ 25, Βοροντσέβιτς 2, Κλάιμπερν 7, Χίγκινς 9, Χριάπα 2, Κουρμπάνοφ 2, Χάινς 21, Χάντερ 2.