Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις αγωνιζόμενος με δύο παίκτες λιγότερο κι ενώ προηγουμένως είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ, κανονικό γκολ της Λάρισας. 

Βάλσαμο στις πληγές των «πρασίνων» ήταν η εντός έδρας νίκη τους με 2-1 κόντρα στη Λάρισα, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στη Super League. 

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ, τις αμφισβητούμενες φάσεις και τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης [VIDEO].

Ο Παναθηναϊκός των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων είχε την υπεροχή στα πρώτα 70 λεπτά του παιχνιδιού, η οποία είχε μετουσιωθεί σε προβάδισμα με 1-0 (με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιγιαφάνιες στο 50ο λεπτό). 

Ωστόσο, κάπου εκεί άρχισε να αλλάζει δραματικά η εικόνα του παιχνιδιού. Πρώτα πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα (και αποβλήθηκε ο Σιλά) και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Περόνε, στο 79ο λεπτό.

Σαν να μην έφτανε αυτό, αποβλήθηκε και δεύτερος παίκτης των γηπεδούχων (ο Άλτμαν για αψυχολόγητο χτύπημα σε αντίπαλο), ενώ η Λάρισα πέτυχε δεύτερο γκολ στο 89ο λεπτό με τον Περόνε, το οποίο όμως –κακώς– ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Κόντρα στο μομέντουμ και τα… αριθμητικά δεδομένα, ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μία πολύτιμη -βαθμολογική και ψυχολογική- νίκη, με τέρμα του Χίλιεμαρκ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Λύτρωση στο τέλος για τον Παναθηναϊκό

Χάρη στο σημερινό τρίποντο, ο Παναθηναϊκός είναι ακόμα (αγωνιστικά) «ζωντανός», καθώς έφτασε στους 9 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα (μόλις 2 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και 6 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ). 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέδο, Χουλτ, Σιλά, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες (82’ Αλτμαν), Λουντ (90’ Ρέις), Μολίνς (86’ Μουνιέ).

Λάρισα: Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Φάρκας, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (68’ Περόνε), Λεοζίνιο, Ντέλετιτς (88’ Λαγός), Μασούρας, Ναζλίδης (92’ Γιαννιτσάνης).