Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Νεκροί είναι και οι δύο επιβαίνοντες ενός μικρού αεροσκάφους, που έπεσε χθες στον ποταμό Σουάν της πόλης Περθ κατά τη διάρκεια προετοιμασιών των εκδηλώσεων για την εθνική γιορτή της Αυστραλίας. 

Θύματα είναι ο κυβερνήτης και ο ιδιοκτήτης του αεροσκάφους, το οποίο προσέκρουσε στην επιφάνεια του νερού και στη συνέχεια κόπηκε σε κομμάτια, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Στη συνέχεια oι αρχές ακύρωσαν όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις, που περιλάμβαναν επιδείξεις με τη συμμετοχή αεροσκαφών και πυροτεχνημάτων και αναμενόταν να προσελκύσουν πάνω από 300.000 θεατές.

Επικεφαλής της αστυνομίας δήλωσε ότι ήταν ευτύχημα το γεγονός ότι το αεροπλάνο δεν χτύπησε ανθρώπους. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.