Α.Ψ.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

«Ανάρπαστος» χθες το πρωί έγινε ο Αδωνις Γεωργιάδης σε όλα τα ειδησεογραφικά ραδιόφωνα και τηλεοράσεις (ΣΚΑΪ, Βήμα FM, Real) όπου μέσα στη χαρά που ήταν αδύνατον να κρύψει ανέλυε τις αμερικανικές εκλογές και την εκλογή Τραμπ. 

Αφού ξεκαθάρισε απολύτως ότι η Ν.Δ. δεν είχε την παραμικρή θέση υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου (!), έσπευσε να διασκεδάσει το φόβο ότι ο Τραμπ έχει ιδεολογική σχέση με τη Χρυσή Αυγή, τον ρατσισμό, τη μισαλλοδοξία και την πολιτική των διακρίσεων. 

Σε κάθε περίπτωση, οι αντιδράσεις χαλάρωσαν χθες στα ελληνικά ΜΜΕ με την παραδοχή ότι ο επινίκιος λόγος του «ήταν πάντως μετρημένος» και ότι οι Ρεπουμπλικανοί –δεν μπορεί– θα του βάλουν κάποιο φρένο! 

Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε από τον ελληνικής καταγωγής σύμβουλο του Τραμπ να βοηθήσει την Ελλάδα (!), ενώ φυσικά πανηγύρισαν πέραν από τη Χρυσή Αυγή και τη διαδικτυακή «παρέα» του Φαήλου Κρανιδιώτη η ομογάλακτη εφημερίδα «Δημοκρατία» και η εφημερίδα «ΚΟΝΤΡΑ» του Μ. Κουρή.

Εντυπωσιακή και η πηγαία ικανοποίηση του γνωστού ιστότοπου «Iskra» (που απηχεί τις απόψεις της ΛΑΕ), όσο κι αν αυτό συνοδεύτηκε με την απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στην Αριστερά και στον Τραμπ. 

Υ.Γ. Ο δαίμων του τυπογραφείου αφαίρεσε από την έντυπη έκδοση του σχολίου την λέξη “ομογάλακτη” αλλά και τον αναγκαίο προσδιορισμό που υπήρχε στο σχόλιο «η εφημερίδα ΚΟΝΤΡΑ του Μάκη Κουρή». Τόσο απλά και τόσο καθαρά.