Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μεταβαίνει τη Δευτέρα (28 Νοεμβρίου) στη Βουλγαρίας όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας, Boyko Borisov. Παράλληλα, θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Βουλγαρίας Rosen Plevneliev.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στη Βουλγαρία, θα έχει συνάντηση με Έλληνες επιχειρηματίες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέχεια θα μεταβεί στη Σερβία, όπου θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της χώρας Tomislav Nikolic καθώς και από τον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίο.

Το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ivica Dacic.

Αύριο, Τρίτη ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Σερβίας, Aleksandar Vucic, καθώς και με Έλληνες επιχειρηματίες.

Συγχαρητήρια στον Φιγιόν

Στο μεταξύ, τα συγχαρητήρια του μέσω Διαδικτύου έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Φρανσουα Φιγιόν. Τους δύο άνδρες, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τους ενώνει «ο αγώνας κατά του λαϊκισμού» και το γεγονός πως έχουν την ίδια μέρα γενέθλια!