Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

«Φέρτε μας την Μπαρτσελόνα»! Αυτό ήταν το κεντρικό νόημα ενός συνθήματος που φώναζαν συνέχεια οι οπαδοί της Λέστερ το Σάββατο το απόγευμα στη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου. Σε μια φτωχή και παραμελημένη πόλη, η γιορτή που στήθηκε μόνο μίζερη δεν ήταν.

Κανείς δεν κοιμήθηκε!

Πριν από την έναρξη του ματς με την Εβερτον, ο Αντρέα Μποτσέλι τραγούδησε a capella το «Nessun Dorma», για χάρη του θαύματος της Λέστερ, σε μια τελετή που στήθηκε και αποτέλεσε το πρώτο μέρος των επινικίων.

Ο διάσημος Ιταλός τενόρος ζήτησε μόνος του από τον Ρανιέρι να παρευρεθεί στη γιορτή και το έπραξε φορώντας την εμφάνιση της ομάδας!

Στο φινάλε ήρθε η ώρα της απονομής και της οριστικής αποθέωσης από τον κόσμο. Το κλίμα μέσα κι έξω από το γήπεδο θύμιζε πολύ… Απόκριες. Την τιμητική τους είχαν πάσης φύσεως μάσκες. Αλλες με το πρόσωπο του Βάρντι, άλλες με αυτό του Ρανιέρι και άλλες με τη φάτσα του Γκάρι Λίνεκερ!

Ο παλιός Αγγλος επιθετικός και νυν τηλεοπτικός παρουσιαστής έχει… υποσχεθεί ότι θα βγει με το εσώρουχο στην πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν, επειδή η Λέστερ πήρε το πρωτάθλημα και αυτός πίστευε το αντίθετο.

Κάτι ανάλογο έγινε ήδη προχθές στο πλατό του συνδρομητικού καναλιού Beln Sports, με τον παλαίμαχο Αιγύπτιο φορ Μίντο να ξυρίζεται γουλί στον αέρα επειδή έχασε το σχετικό στοίχημα!

Κατά τα λοιπά, χιλιάδες σημαίες μοιράστηκαν, άπειρες μπίρες (του Ταϊλανδού χορηγού) καταναλώθηκαν, ενώ πέρα από τις μάσκες υπήρξαν κι άλλες μεταμφιέσεις και όμορφες εμπνεύσεις. Από μπλε Αγιοβασίληδες ώς και έναν τύπο που τύπωσε σε φανέλα της Λέστερ το όνομα του Αζάρ στην πλάτη, καθώς με γκολ του Βέλγου η Τσέλσι έκοψε βαθμούς από την Τότεναμ και κλείδωσε τον τίτλο για τη Λέστερ…