Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Για πρώτη φορά από τη μέρα που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ, ο Ιγκορ Τούντορ μπήκε σε φάση τόσο έντονης αυτοκριτικής. Ο τρόπος που χάθηκε το ματς στην Τρίπολη άφησε και τον Κροάτη εκτεθειμένο, αφού έγινε πολύ μεγάλη συζήτηση γύρω από τις κινήσεις που (δεν) έκανε από τον πάγκο.

Ο ίδιος, ενώπιον των παικτών του στα αποδυτήρια, αποκάλυψε τις σκέψεις του να διαφοροποιήσει την προσέγγισή του γύρω από την ομάδα.

«Μάλλον θα πρέπει να αλλάξω σχήμα στα επόμενα παιχνίδια» τόνισε χαρακτηριστικά, και αυτό αγγίζει και τα πρόσωπα, καθώς υπάρχουν αρκετοί παίκτες που έχουν πάρει ουκ ολίγες ευκαιρίες αλλά δεν έχουν ανταποκριθεί μέχρι σήμερα.

Ο Κροάτης τεχνικός προσπάθησε ακόμη να… μαζέψει τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το παιχνίδι, όταν και τόνισε ότι «ίσως έπρεπε να έχουμε και άλλους παίκτες στον επιθετικό τομέα, αφού σε μας πρώτος σκόρερ είναι ο Μακ και μετά ο Πέλκας».

Εξήγησε ότι αυτό που ήθελε να πει είναι πως «αν οι παίκτες που διαθέτουμε δεν μπορούν να βγάλουν την ποιότητά τους, τότε θα πρέπει να βρούμε άλλους», σε μία προσπάθεια να κεντρίσει τον εγωισμό τους και να τους αφυπνίσει.

Πάντως, και η ίδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε μεγαλύτερη έμφαση, απ’ όση δημιούργησε η ίδια η ήττα από τον Αστέρα, στην κριτική που γίνεται στον προπονητή.

Εφτασε στο σημείο να διαψεύδει ανυπόγραφα ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο περί σκέψεων του Σαββίδη για αντικατάσταση του Τούντορ.

«Κανένα κεφάλι του Τούντορ δεν παίζεται τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο. Υπάρχει ένα πλάνο με επικεφαλής τον Φρανκ Αρνεσεν, σαφώς υπάρχει και πίεση για την επίτευξη στόχων, όμως μία ομάδα που χτίζεται θα κάνει και λάθη στη διαδικασία εξέλιξής της» τονίζουν χαρακτηριστικά.

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει αρχίσει αναζήτηση για κεντρικό αμυντικό, αφού και ο Τούντορ, παρά τα όσα λέει δημόσια, ζητά ενίσχυση στη γραμμή άμυνας.