Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Κόντρα σε έναν πολύ δυνατό Πανιώνιο και αγωνιζόμενη με έναν παίκτη λιγότερο για περίπου 20 λεπτά, η Ένωση κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας, σε αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. 

Τελικά, το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα ενός αγώνα που χαρακτηρίστηκε από τα δυνατά μαρκαρίσματα και το πάθος των παικτών για τη νίκη. 

Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ με ένα εξαιρετικό τέρμα του Μπουμάλ, ο οποίος έπιασε έναν διαγώνιο κεραυνό έξω από τη μεγάλη περιοχή της Ένωσης, στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Η ΑΕΚ προσπάθησε να ισοφαρίσει και το κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο (στο 56ο λεπτό) με εξίσου ωραίο γκολ του Μπαρμπόζα.

Ο αγώνας άλλαξε μορφή στο 68ο λεπτό, όταν αποβλήθηκε ο Άρθο, με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος να κλείσει την ΑΕΚ στο μισό γήπεδο, δημιουργώντας καλές ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα. 

Δύσκολο το παιχνίδι για τον διαιτητή, ο οποίος άφησε με παράπονα αμφότερες τις ομάδες. Οι βασικές αμφισβητούμενες φάσεις ήταν δύο: Η ανατροπή του Γιόχανσον από τον Κόρμπο στο πρώτο ημίχρονο (με την ΑΕΚ να ζητάει πέναλτι) και η φάση της ισοφάρισης καθώς ο Τζιμπούρ που φέρεται να βρίσκεται σε θέση οφσάιντ, επηρεάζει τη φάση, καθώς κάνει κίνηση μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αντίθετα, το γκολ που σημείωσε η ΑΕΚ στις καθυστερήσεις φαίνεται πως σωστά ακυρώθηκε, εξαιτίας επιθετικού φάουλ.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανιώνιος: Διούδης, Βλάχος, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος (88′ Μητρόπουλος), Σιώπης, Μπουμάλ, Μασούρας (79′ Βιγιάλμπα), Μπακασέτας (64′ Καραμάνος), Ανσαριφάρντ

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Μάνταλος, Μπαρμπόζα (70′ Λαμπρόπουλος), Αραβίδης, Τζεμπούρ (85′ Σοϊλέδης)