Κόντρα σε έναν πολύ δυνατό Πανιώνιο και αγωνιζόμενη με έναν παίκτη λιγότερο για περίπου 20 λεπτά, η Ένωση κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας, σε αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Τελικά, το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα ενός αγώνα που χαρακτηρίστηκε από τα δυνατά μαρκαρίσματα και το πάθος των παικτών για τη νίκη.
Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ με ένα εξαιρετικό τέρμα του Μπουμάλ, ο οποίος έπιασε έναν διαγώνιο κεραυνό έξω από τη μεγάλη περιοχή της Ένωσης, στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης.
Η ΑΕΚ προσπάθησε να ισοφαρίσει και το κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο (στο 56ο λεπτό) με εξίσου ωραίο γκολ του Μπαρμπόζα.
Ο αγώνας άλλαξε μορφή στο 68ο λεπτό, όταν αποβλήθηκε ο Άρθο, με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος να κλείσει την ΑΕΚ στο μισό γήπεδο, δημιουργώντας καλές ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα.
Δύσκολο το παιχνίδι για τον διαιτητή, ο οποίος άφησε με παράπονα αμφότερες τις ομάδες. Οι βασικές αμφισβητούμενες φάσεις ήταν δύο: Η ανατροπή του Γιόχανσον από τον Κόρμπο στο πρώτο ημίχρονο (με την ΑΕΚ να ζητάει πέναλτι) και η φάση της ισοφάρισης καθώς ο Τζιμπούρ που φέρεται να βρίσκεται σε θέση οφσάιντ, επηρεάζει τη φάση, καθώς κάνει κίνηση μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αντίθετα, το γκολ που σημείωσε η ΑΕΚ στις καθυστερήσεις φαίνεται πως σωστά ακυρώθηκε, εξαιτίας επιθετικού φάουλ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πανιώνιος: Διούδης, Βλάχος, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος (88′ Μητρόπουλος), Σιώπης, Μπουμάλ, Μασούρας (79′ Βιγιάλμπα), Μπακασέτας (64′ Καραμάνος), Ανσαριφάρντ
ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Μάνταλος, Μπαρμπόζα (70′ Λαμπρόπουλος), Αραβίδης, Τζεμπούρ (85′ Σοϊλέδης)
![Άντεξε η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη [VIDEO]](https://www.efsyn.gr/wp-content/uploads/2015/12/aek-panionios.jpg)