Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συνέδεσε επί μία περίπου δεκαετία το όνομά του με τον ΠΑΟΚ, αφού αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής και έφθασε να έχει αγωνιστεί συνολικά 358 φορές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και να σημειώσει 113 γκολ, τα 90 από αυτά στο πρωτάθλημα όντας ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία του Δικεφάλου πίσω από Σαράφη (136) και Κούδα (134).
Χθες το βράδυ, συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη και συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους αφού δεν είναι στα πλάνα του Ίγκορ Τούντορ. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει ίσως και σήμερα, μαζί με γραπτή δήλωση του διεθνή ποδοσφαιριστή.
Επίσης, Σαββίδης και Άρνεσεν είχαν συνάντηση χθες το βράδυ και με τον Βραζιλιάνο, πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Μασιέλ Λίνο, ο οποίο θα αρχίσει συνεργασία ξανά με τον σύλλογο ως σκάουτερ στη Νότια Αμερική.
