Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο Παύλος Πολάκης κάλεσε «όσους συντρόφους έχουν αποφασίσει να φύγουν», να μην ψηφίσουν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Σάββατο.

«Να επιθυμεί κάποιος/κάποια να φύγει από το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον οποιοδήποτε λόγο προκειμένου να ενταχθεί σε κάποιο άλλο κόμμα, ακόμα και από συμφέρον, είναι αποδεκτό», αναφέρει σε ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων. «Να είναι όμως μέλος άλλου κόμματος ή να έχει αποφασίσει να γίνει και να λαμβάνει ταυτόχρονα μέρος σε μια τόσο κρίσιμη ψηφοφορία όπως είναι αυτή του Σαββάτου, είναι βαθιά ανήθικο», υπογράμμισε.

«Θερμή παράκληση λοιπόν σε πρώην συντρόφους ή σε συντρόφους που έχουν αποφασίσει να φύγουν. Για χάρη των κοινών μας αγώνων. Μην έρθετε να ψηφίσετε το Σάββατο για κάτι που πλέον δεν σας αφορά», τονίζει και καταλήγει: «Αφήστε εμάς που “το πονάμε ακόμα το μαγαζί” να αποφασίσουμε για την τύχη μας».

Ο Παύλος Πολάκης έχει ζητήσει την παραίτηση του Σωκράτη Φάμελλου από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, κρίνοντας ότι η στρατηγική του για προσέγγιση με την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη του Αλέξη Τσίπρα απέτυχε και καταλογίζοντάς του ανεπάρκεια και αδράνεια, η οποία οδηγεί το κόμμα εκτός Βουλής και στην αυτοδιάλυση.

Έχει εκφράσει την πρόθεση να διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε το κόμμα να επιδιώξει την αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές και τη συμπόρευση με δυνάμεις και προσωπικότητες της Αριστεράς, με συγκεκριμένο προγραμματικό λόγο.