Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο Αρίτζ Ελουστόντο φοράει πλέον και επισήμως την φανέλα του ΠΑΟΚ καθώς το απόγευμα της Κυριακής (28/6), η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την συμφωνία συνεργασίας μαζί του για τα επόμενο δύο χρόνια.

Ο 32χρονος στόπερ που έμεινε ελεύθερος από την Ρεάλ Σοσιεδάδ, με την οποία έχει αγωνιστεί 313 φορές, θα φορά την φανέλα με το νούμερο «6» ενώ θα μεταβεί αύριο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο Ζαλτμπόμελ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αρίτζ Ελουστόντο Ιριμπάρια με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 30.06.2028 και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 6.

Ο Ελουστόντο (γεννημένος στις 28 Μαρτίου 1994), με καταγωγή από την Μπεασάιν της Γκιπούθκοα, στη Χώρα των Βάσκων, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Τον Ιούλιο του 2012 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην SD Μπεασάιν, ομάδα της Tercera Division, όπου πραγματοποίησε τις πρώτες του συμμετοχές σε επίπεδο ανδρών.Το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, εντάχθηκε στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, που αγωνιζόταν στη Segunda Division B και στις 14/1/2015, έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα σε ένα παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ.

Συνολικά έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας του Σαν Σεμπάστιαν 313 φορές.

Ο Ελουστόντο έχει αγωνιστεί στην αντιπροσωπευτική ομάδα της Χώρας των Βάσκων, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Ισπανίας Κ21».

Μάλιστα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έκανε γνωστή την συμφωνία μέσω ενός βίντεο που κοινοποίησε μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media: