efsyn.gr
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στις 8 το πρωί στην οδό Δωδώνης, στον Κολωνό, όπου διευθύντρια σχολείου βρέθηκε νεκρή μετά από πτώση από την ταράτσα της. 

Οι αρχές διερευνούν λεπτομερώς τις συνθήκες του θανάτου, εξετάζοντας όλα τα πιθανά ενδεχόμενα. Πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της «Εφ.Συν.», πιθανότητα πρόκειται για αυτοχειρία.

«Ξύπνησα το πρωί και την είδα στον δρόμο»

Ο σύζυγός της, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, συντετριμμένος αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες που βίωνε η γυναίκα. Τόνισε, μάλιστα, ότι δε θα το αφήσει έτσι και θα κινηθεί νομικά για να αποδοθούν ευθύνες.

«Είναι δύσκολη στιγμή. Τελευταία κουβέντα που είχαμε είναι ότι θα την πάνε στον Εισαγγελέα. Περνούσε πολύ δύσκολα στο σχολείο της. Δεχόταν πίεση από δασκάλους και τον σύλλογο γονέων. Κανείς δεν ήταν με το μέρος της, ήταν όλοι εναντίον της. Δεν έλεγε παραπάνω… […] Ξύπνησα το πρωί και την είδα στον δρόμο. Απέπνευσε με τη μία, μέχρι να την πάει το ασθενοφόρο. Έχουμε δύο κοριτσάκια. Θα τους κυνηγήσω ποινικά, δε θα σταματήσω εδώ. Χρόνια το βίωνε αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά στην Κατερίνα Σουλιώτη ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας.

«Κάτι σαν bullying γινόταν στη διευθύντρια»

Ο ανιψιός της, μιλώντας ξανά στο Star, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Από ό,τι μάθαμε και από τον θείο και από άλλους στη γειτονιά, κάτι σαν bullying γινόταν στη διευθύντρια. Περαιτέρω δεν ξέρουμε, θα ψαχτούν όλα και θα μάθουμε πιο αναλυτικά». 

Σε άλλο σημείο, πρόσθεσε: «Έτσι όπως μας είπαν, έγινε το πρωί και ήταν μάλλον ακαριαίος ο θάνατος».