Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Νέα καρφιά εξαπέλυσε κατά του Μαξίμου ο γαλάζιος βουλευτής, Ευριπίδης Στυλιανίδης, εκ των ανταρτών των «11», σε συνέντευξή του στο Action 24.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Ροδόπη, «ορμώμενος» από τον δημοσκοπικό κατήφορο της κυβέρνησης επισήμανε πως το «πρώτο κόμμα είναι η αποχή, δεύτερο κόμμα είναι η Νέα Δημοκρατία που επιδεικνύει μεγάλη ανθεκτικότητα μετά από έξι χρόνια, τρίτο κόμμα είναι οι αναποφάσιστοι, τέταρτο κόμμα είναι η κ. Κωνσταντοπούλου, πέμπτο κόμμα είναι το ΠΑΣΟΚ» και πρόσθεσε ότι «εμένα αυτό το σκηνικό με ανησυχεί, διότι προμηνύει μία αστάθεια και μία πολυδιάσπαση του πολιτικού συστήματος που μπορεί να το πληρώσει η χώρα και οικονομικά και εθνικά».

Παράλληλα, έστειλε και το μήνυμά του προς την γαλάζια παράταξη δηλώνοντας πως «πιστεύω ότι στη Νέα Δημοκρατία πρέπει να λέμε και τις απόψεις που πολλές φορές μερικούς τους δυσαρεστούν, αλλά είναι αληθινές».

Τέλος, τόνισε ότι «εάν κλεινόμαστε στον εαυτό μας και λειτουργούμε με ανασφάλεια, δεν θα βοηθήσουμε ούτε τον εαυτό μας, ούτε τη χώρα».