Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε δημοσίευμα της «Εφ.Συν.» για τις τραγελαφικές διαδικασίες ανάθεσης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, σχετικά με εργασίες που οδήγησαν στο μπάζωμα των συντριμμιών του εγκλήματος των Τεμπών.
Στις 5/3/2024 το βασικό μας πρωτοσέλιδο είχε τίτλο «Τα μυστήρια του μπαζώματος και οι επιτήδειοι» και το σχετικό δημοσίευμα αποκάλυπτε ότι μία από τις πέντε εταιρείες, εκείνη που ανέλαβε την εναπόθεση των συντριμμιών στο Κουλούρι με αμοιβή 178 χιλιάδων ευρώ, συστάθηκε έναν μήνα αργότερα, τον Απρίλιο του 2023, σύμφωνα με τη σχετική αναφορά στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ).
Όπως έγραψε χθες η «Ελευθερία» της Λάρισας, η Εισαγγελία Εφετών παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα και την ανέθεσε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Για να δούμε…
