Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Αμερικανός δημοσιογράφος έπεσε νεκρός, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον τηλεοπτικού συνεργείου, που έκανε ρεπορτάζ στον τόπο όπου διαπράχθηκαν χθες φόνοι κοντά στην πόλη Ορλάντο της Φλόριντα.

Στη συνέχεια μπήκε σε ένα σπίτι και πυροβόλησε θανάσιμα εννιάχρονο κοριτσάκι τραυματίζοντας επίσης τη μητέρα του.

Ο 19χρονος Κιθ Μέλβιν Μόουζες, που συνελήφθη ως ύποπτος, φέρεται να δολοφόνησε μια γυναίκα ηλικίας μεταξύ 20 και 30 ετών.

Σε συνέντευξη Τύπου ο ο σερίφης της κομητείας Όραντζ, Τζον Μίνα, δήλωσε ότι στη δεύτερη επίθεση τραυματίστηκε επίσης ο εικονολήπτης του τοπικού καναλιού Spectrum News 13 και ότι εις βάρος του νεαρού, που έχει βαρύ ποινικό μητρώο, θα ασκηθεί ποινική δίωξη για τρεις δολοφονίες και δύο απόπειρες φόνου. 

Σύμφωνα με τον Μίνα δεν είναι σαφή τα κίνητρα καμιάς από τις επιθέσεις αλλά εκτιμάται πως γνώριζε το πρώτο θύμα. Όμως, δεν φαίνεται να είχε καμία σχέση με τους δημοσιογράφου ή με την οικογένεια της εννιάχρονης.

Ο σερίφης ανέφερε πως δεν έχει διευκρινιστεί εάν και κατά πόσον το τηλεοπτικό συνεργείο μπήκε στο στόχαστρο του νεαρού επειδή έκανε ρεπορτάζ γι’ αυτόν, ούτε γιατί εισέβαλε στο σπίτι του μικρού θύματός και της μητέρας της.